شهید لطفعلی لطفیخلف در سال ۱۳۲۹ در محله سیاهپوشان دزفول به دنیا آمد. خانواده وی از متاع دنیا بهرهای نداشتند و او از رفتن به مدرسه محروم شد و بعدها با شرکت در کلاسهای شبانه توانست خواندن و نوشتن را بیاموزد.
به گزارش بیدار دز، شهید لطفعلی لطفیخلف در سال ۱۳۲۹ در محله سیاهپوشان دزفول به دنیا آمد. خانواده وی از متاع دنیا بهرهای نداشتند و او از رفتن به مدرسه محروم شد و بعدها با شرکت در کلاسهای شبانه توانست خواندن و نوشتن را بیاموزد.
محرم که میشد تمام کارها را تعطیل میکرد و به مداحی میپرداخت زیرا مداح هیات سیاهپوشان بود.
پس از یک تلاش ناموفق برای برقراری جلسه قرآن در سال 1350 بود که در سال 1352 دوباره دست بکار شد و با اطلاعیه ای از تمامی جوانان و نوجوانان محله خواست در جلسه شرکت کنند. جلسه ای که لطفعلی پایه گذاری کرده بود آنقدر پررونق شده بود که او افرادی را از آبادان و اهواز و حتی قم برای طرح بحث در جلسه دعوت می کرد.
آرام آرام بوی انقلاب به مشام می رسید و لطفعلی هم که اهل آرام نشستن نبود و پای ثابت تظاهرات ها. آنقدر غرق در کار بود که در جواب مادرش که بابت دیر آمدن به خانه به او اعتراض کرد گفت: مادر من دیگر مال شما نیستم من مال انقلابم.
59/7/24 در حالی که پشت توپ 106 مشغول تیراندازی به سوی دشمن بود مورد اصابت موشک قرار گرفت و به شهادت رسید.
در ادامه تصاویری دیده نشده از شهید لطفی خلف را مشاهده میفرمایید:
سلاحی که شهید هنگام شهادت در حال کار با آن بوده است
دیدگاهتان را بنویسید