×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
false

ما دنبال این هستم، کسی روی کار بیاید که همه را شهروند درجه یک بشمار بیاورد. / ما ده ها نمونه داریم از اینکه عزت ما زیر سوال رفته است./ مقام معظم رهبری همراهی با فتنه را خیانت می دانند./ کاندیدای پوششی یعنی شخصی بیاید و تا دقیقه آخر صحبت کند و بعد به نفع فلان کاندیدا کنار برود.

-سوال اول اینکه؛ شاخصه های رئیس جمهور اصلح کدامند؟
-شاخصه ی رئیس جمهور انقلابی گریست؛ (روحیه انقلابی گری) طبق تعریفی که امروزه برای انقلابی گری وجود دارد، فراتر از جناح های اصول گرا و اصلاح طلب تلقی می شود، روحیه ای که با نمی دانیم و نمی توانیم همخوانی نداشته باشد؛ روحیه ای که در مقابل استکبار ستیزی کم نیاورد؛ روحیه ای که تکیه بر توان داخلی داشته باشد و توانسته باشد از ظرفیت داخلی نهایت استفاده را داشته باشد، روحیه ای که بتواند مانند ۸ سال دفاع مقدس از هیج… همه چیز انجام دهد.
رئیس جمهور مطلوب باید کسی باشد که بتواند از ظرفیت علمی و توانمندی های علمی جوانان امروز اول در بحث کابینه استفاده کند – با همان روحیه انقلابی- و همچنین در برخورد با نظامات موجود (فساد) حتما باید بتواند روزنه ها را شناخته و حتما باید شکل ساز و کار اداری ما از حالت دستی و رابطه ای تبدیل به مدل سیستمی شود که امکان دخل و تصرف در آن وجود نداشته باشد.
– در سیستم بانکی چرا اختلاس های بزرگ اتفاق می افتد؟
به این دلیل است که هنوز شخص، آن را تعریف می کند.
حتما باید ساز و کار سیستمی تعریف کند که به راحتی قابل رصد باشد، به صورتی که هرجای کشور حضور داشته باشید اگر مسئولیتی در قبال آن حوزه دارید بتوانید آن کار را رصد کنید.
نه اینکه اختلاسی اتفاق بیفتد و فشاری به نقطه ای از جامعه وارد شود بعد ما به صورت اتفاقی اعلام کنیم جلوی آن را گرفتیم. ممکن است الان ده مورد از اختلاس های مشابهی که الان وجود دارد در کشور در حال جریان باشد اما هنوز بافت قوه قضاییه و وزارت اطلاعات موفق به کشف آنها نشده است.اینها مستلزم زمان است. ما باید این ساز و کار را جوری تعریف کنیم که به محض اینکه اتفاقی مشابه صورت بگیرد آژیرهای خطر سیستم ما را مطلع سازند، و خیالمان از این جهت راحت باشد که شب پرداخت یارانه برایمان مصیبت عظما نشود و همچنین مدیرانمان متوسط صد تا ۲۰۰ میلیون در ۴ سال گذشته حقوق نگیرند و امثالهم.

 

همه میدانند اختلاس در سیستم اداری وجود دارد، صحبت اینجاست چگونه می شود با این فساد مبارزه شود و دوم اینکه آیا این دولت توانایی آن را دارد که تصدی گری اش آن را برطرف کند؟
امکان اینکه در یک دوره چهار ساله ریشه فساد ریشه کن شود، تقریبا احتمالی نزدیک به صِفر است. اما اینکه اقدامی شروع شود که منجر بشود به نتیجه (انقلاب اسلامی نمونه یک تحول بزرگ است. وقتی انقلاب صورت گرفت چه میزان از ساختارها دفعتا تغییر پیدا نمود) این قابلیت امکان دارد مگر اینکه ما خودمان نخواهیم. مگر اینکه افرادی که پشت این کار باید اراده نداشته باشند. مگر اینکه کسانی که اعلام می کنند خودشان را باور نداشته باشند.
اگر کسی که شعار مبارزه با فساد را می دهد خودش باورمند این موضوع باشد. حتما اتفاق خواهد افتاد. حداقل بخشهای خیلی خوبی از آن شروع خواهد شد. ما اگر بتوانیم در مدیریت های کلان کشوری این اتفاق را رقم بزنیم. حتما در دوره چهار ساله مدیریت کلان میتوان این فساد را از آنها برداشت.
شاید عادت صحیحی نباشد اما نوعا وقتی در جمهوری اسلامی رأس تشکیلات که رئیس جمهور باشد، تغییر کند، آبدارچی ادارات نیز تغییر می کنند.اگر چیدمان، چیدمان درست و انقلابی باشد فاصله گرفتن با فساد خیلی دور از دسترس نخواهد بود.
اما طبق گفته ها تأکید میکنم: چنین انتظاری در یک دوره (چهارساله) نیست.
اما اینکه اگر دولتی باشد که خوب کار کند و مردم به صورت ملموس مبارزه با فساد را حس کنند در دو دوره(۸ سال) به راحتی میتواند جریانات فساد را کلا از بین ببرد.
نکته بعد در مورد شاخصه های رئیس جمهوری: الان نگاه جامعه جهانی به انقلاب اسلامی ایران است.
به جرأت می توان گفت: انتخاباتی که در ایران اتفاق می افتد در خیلی از فضاهای موجود دنیا اثر خواهد گذاشت.
در اینکه الان رابطه آمریکا با اروپا چه می شود؟
آیا ترکیه را بپذیرند یا خیر؟
آیا به کره ی شمالی بیایند و جنگ را شروع کنند یا خیر؟
آیا سیستم سوریه چه می شود؟
آیا بشار اسد بماند یا نماند؟

  • از تمام اینها تعدادی مستقیم و تعدای غیر مستقیم وابسته به نتیجه انتخابات ایران دارد. لذا تمام رسانه های دنیا متمرکز انتخابات ایران هستند.این یک طرف قضیه است.
    طرف دوم قضیه؛ مقام عظمای ولایت (رهبر انقلاب اسلامی) مورد توجه تمام رسانه های دنیاست.
    سایت پنتاگن و وزارت امور خارجه دو سه سال قبل اعلام کرده بود که ما منتظر سخنرانی روز اول فروردین رهبری عالی ایران(مقام معظم رهبری) هستیم.
    که تحولات منطقه و دنیا از اینجا رقم میخورد.
    رئیس جمهور ما باید کسی باشد هم طراز این رهبر. اگر نتواند همراهی کند و اگر بنا باشد که بایسته های رهبری را در مناظراتش رد کند (مانند مناظره جمعه ۱۵ اردیبهشت) مانند سخنشان در مورد سپاه پاسداران که به آن صورت یاد شد، قطعا ایشان رئیس جمهور مطلوب نخواهند بود.
    کسی باید باشد که موقعیت جمهوری اسلامی را در دنیا بشناسد. دشمن شناسی خوبی داشته باشد(نسبت به وضعیت فعلی)
    آگاهی و بصیرت کامل نسبت به دوستان داخلی و خارجی داشته باشد، نکند دوست را بجای دشمن و دشمن را به جای دوست تلقی کند.
    ما اگر همچین رئیس جمهوری که همراه با رهبری باشد داشته باشیم. مطمئن باشید هم سرعت پیشرفت و رشد از لحاظ تکنولوژی ، مسائل اجتماعی ، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در کشور فوق العاده خواهد بود و هم در دنیا حساب ویژه ای روی ما خواهند کشید.
    (علت اینکه الان دشمن راه نفوذ پیدا کرده است، احساس می کند بین نظام رهبری و رئیس جمهور اختلافاتی وجود دارد . که این اختلاف برای مردم کوچه و بازار ما ملموس است و الان کارشناسان درجه یک آنها رصد میکنند)
    اگر این همتایی اتفاق بیفتد،حتی اگر بخواهیم با دنیا مذاکره کنیم. با دست پر مذاکره خواهیم کرد.
    مثلا وقتی رهبری بگویند آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند و… از داخل شخصی بگوید اگر آمریکا یک بمب بزند تمام تأسیسات ما از بین می رود. اینها همه عدم همراهی است.
  • ما امروز رئیس جمهور همراهی می خواهیم که مثل مقام معظم رهبری صحبت کند. حرف ایشان هم حرف مردم است. روزی ندیدیم مردم بگویند از آمریکا می ترسیم. اما متاسفانه هیات موجودمان بارها به شکل های مختلف، مستقیم و غیر مستقیم رعب و هراسشان را اعلام کرده اند.( من از همان روزهای اول گفته ام این دولت، دولت مرعوب است) ولی از دیروز با نشانه ای که سمت سپاه رفتن که هیچ جای دنیا مرسوم نیست که کسی سازمان دفاعی خودش را زیر سوال ببرد؛ که گفتند ما زمانی که میخواستیم برجام را امضا کنیم، موشک های سپاه آن هم با شعارهایی… (اسرائیل باید از بین برود. آرمان امام خمینی (ره))
    آیا رئیس جمهور فعلی با آرمان امام خمینی مشکل دارد؟
    آیا با سپاهی مشکل دارد که امام فرمودند : اگر نبود، کشور نبود؟
    چرا موشک ماهواره  ما الان آماده است و فقط با تلنگر آمریکا توسط آقای روحانی متوقف می شود؟
    این ها مشکلاتی هستند که وجود دارند و در دوره ریاست جمهوری بعدی باید حل شوند.اگر اینها حل شوند مطمئن باشید همانطور که هیلاری کلینتون اعلام کرد در دوره قبلی که دولت تندرویی بوده هر مرتبه که صحبت می کردند ما چند قدم عقب می نشستیم و نزدیک بود مذاکرات هسته ای ما به تهران بیاییم اما هرطور خواستند ما را بردند. با رئیس جمهورشان تماس گرفتیم گفتیم با اخلاق است.کنار وزیر امور خارجه-شان در خیابان قدم زدیم و… ما همچین شخصی را نمی خواهیم.
    ما شخصی را میخواهیم که وقتی آنجاست جایگاه اقتدار جمهوری اسلامی را در آنجا نمایندگی کند، تا الان متاسفانه این اتفاق رخ نداده.

به نظر شما اصلی ترین وظیفه رئیس جمهور چیست؟
این سوال را اگر از مردم بپرسید – آنچه باعث می شود چرخ ثروت و علم و… بچرخد- مردم در ابتدا دغدغه معیشتی نداشته باشند. جوانی که دغدغه معیشت دارد فکرش کار نمی¬کند که دست به ابتکار و اختراع و تولید شغل و کارگاه های دانش بنیان و امثالهم بزند.
معیشت مردم حتما اولویت اول رئیس جمهور فعلی خواهد بود.
هرکه رئیس جمهور می شود. ما از آقای رئیسی این را انتظار داریم و ایشان در شعارشان این را می گویند: دفاع از محرومان ، رفع مشکلات معیشتی و مبارزه با فساد.

مهمترین برنامه ایشان برای کشور چیست؟
آنچه بین مناظرات دیده می شود و در جایی که صحبت می کنند: مبارزه با فساد ، حل مشکل معیشتی مردم و دفاع از محرومان تقریبا سه برنامه راهبردی ایشان هستند که پشتوانه پژوهشی نیز دارند.

مهمترین مشکل کشور در حال حاضرچیست؟
مشکل معیشت مردم دارد بیداد میکند. حتما باید اینها اول رفع شوند.
تفاوت و تبعیضی که الان بین طبقه کارگر و طبقه مدیران موجود می باشد واقعا شکننده است.
واقعا مردم را از آرمان های انقلاب نا امید میکند. قرار نبود چنین اتفاق در انقلاب رخ دهد. ما قائل به تفاوت هستیم اما قائل به تناقضهای به این شکل و در این حد نمیباشیم.
فردی که مدیر کلان کشور است ما انتظار نداریم به اندازه یک کارگر معمولی حقوق دریافت کند اما به این میزان کاهش هم انتظار نداریم. تبعیض را قائل نیستیم.
اینکه شخصی به سبب کنار دست وزیر یا وکیل و … بودن بتواند از رانتهای موجود استفاده کند ، این را قبول نداریم. باید این امکان برای همه برابر باشد.
نه اینکه چون دختر وزیر است بتواند واردات ۲۰۰ میلیونی داشته باشد اما برای افراد بیکاری که در کشور وجود دارد امکان ۱۰میلیون تومن وام نباشد.
چطور به دختر وزیر ۲۰۰ میلیون وام داده شده که توانسته این کار را انجام دهد. ولی به دیگران…
ما دنبال این هستم که ان شاءالله کسی روی کار بیاید که همه را شهروند درجه یک بشمار بیاورد.
شهروند درجه ۲ در جمهوری اسلامی نداشته باشیم.
در مورد معیشت، دولت فعلی چه میزان موفق عمل کرده است؟
دولت حاضر با شعارهای متعددی ک در این حوزه می دهد هرچند ممکن است توقفی در حرکت تورم انجام داده، که آن هم چون میانگین تورم را میگویند و بخش مسکن تعطیل شده را هم مطرح میکنند، تورم پایین نشان داده می شود.
و الا اگر بیایند ورود پیدا کنند تورم خیلی بالاتر از این حرفاست.
شما تورم را از مردم بپرسید. آیا در این چهار سال گذشته قیمت گوشت دوبرابر نشده است؟
آیا قیمت برنج دوبرابر نشده؟ آیا قیمت نان تغییر نکرده است؟اینها الان برای مردم مهم هستند.
اینها تغییرات جدی داشته اند.
ما اعتقاد داریم مردم روز به روز ضعیف تر شده اند. با یارانه که در دولت قبل پرداخت شده است مردم چقدر میتوانستند مایحتاج روزانه تهیه کنند و الان چقدر میتوانند تهیه کنند. الان وقتی طبق وضیعت تورم ارزش یارانه آن روز به ۱۵ هزار تومن تغییر کرده. آیا وضعیت معیشت مردم بهتر شده یا بدتر؟
این یعنی سه برابر وضعیت معیشت مردم ضعیف تر و تنگ تر شده است.

یک نقطه مثبت از دولت دکتر روحانی بگویید؟
نقطه مثبت دولت میتوانست بهبود وضعیت درمان کشور باشد که متاسفانه نیمه تمام ماند.
تنها جایی که میتوانست قابل دفاع باشد چون در مناظره قبل آقای روحانی گفتند که آیا دولت در این چهارسال هیچ کار مثبتی انجام نداده؟
بله، کارهای مثبتی هم اتفاق افتاده که یکی از آنها بحث بهداشت و درمان است.
نقطه دومی که بعنوان شاخص باشد که بتوانم از آن اسم ببرم، ندارم.
طرح سلامت هم که متاسفانه در میانه راه مشکل دار شد و نتوانست به اهداف نهایی خودش برسد.
بیشترین آمار مردم، درمانهای سرپایی آنهاست.
دولت در بحث درمانهای سرپایی در بحث نرخ دارو اقدام نکرده و نرخ داروها فاجعه وار بالا رفت.
ولی در بحث بستری و جراحی کارهای مثبتی انجام داده اند که قابل تقدیر میباشند.
مواضع سیاسیشان قابل تقدیر نیست؛ ما ده ها نمونه داریم از اینکه عزت ما زیر سوال رفته است.
فاجعه منا یک نمونه از آن است. فاجعه جده یک نمونه است. بحث ترکیه و زد و خورد پلیس ترکیه با شهروند ایرانی بود یک نمونه از آن است و فاجعه تفلیس که آخرین بود.
این ها نمونه هایی هستند که ما انتظار داشتیم حتما دولت مواضع محکمی بگیرد در ارتباط با یمن، بحرین، امارات ، در ارباط با اعدام شیخ نمر، اینها مواردی هستند که ما انتظار داشتیم دولت محکم وارد شود و موضع بگیرد که متاسفانه ما شاهد هیچگونه موضعی در این خصوص نبوده ایم.
ما برای انفجارات و ترورهای فرانسه تسلیت می گوییم اما برای اربعین خودمان که شاهد ۸۰ شهید بوده ایم پیام تسلیتی ندیدیم.
اینها جای تأمل دارند.
با توجه به وضعیت دو قطبی که موجود می باشد، به نظر شما بهتر نیست به جای ایجاد کردن این فضای دو قطبی ، به سمت شاخص ها برویم؟
مقام معظم رهبری تا چند ماه گذشته، جامعه را به سمتی پیش می بردند که یک رأس داشته باشد که هرکس نظام را قبول داشته باشد داخلی حساب شود. اما بعد از قضیه آشتی ملی که حضرت آقا قبول نکردن – قرار بود دست آقای خاتمی و… را در دست رهبری بگذارند – حضرت آقا فرمودند ما با فتنه گران اصلا آشتی نخواهیم کرد؛ در واقع یک خط کشی در انقلاب ایجاد شده که قبل و بعد از فتنه را مشخص کرده است.
حضرت آقا همراهی با فتنه را خیانت می دانند.
آیا ما شاخص بدهیم و اینها را در محاسباتمان بیاوریم؟
قطعا با هر شاخصی که تعریف کنیم در محاسباتمان فتنه گر، حامی فتنه، طرفدار فتنه نخواهد بود.
لذا در ابتدا به عنوان یک موقعیت کلان می گوییم: فتنه، غیر فتنه، بعد به سراغ شاخص ها می آییم.
لذا این خط کشی وجود دارد. در مناظره سیاسی که اتفاق افتاد این خط کشی به صورتهایی که بیان شد، کاملا روشن و واضح و آشکار می شود دید.

طبق صحبت حضرت آقا، انقلابی و غیر انقلابی بهتر از فتنه و غیر فتنه نیست؟
اینها نسبت کل و جزء دارند. فتنه، جریان فتنه و مقابل فتنه اینها جزئی از زیر مجموعه بزرگ انقلابی و غیر انقلابی هستند.
انقلابی شاخص هایی دارد که یکی از آنها این است که شما در مقابل فتنه باشید و…
 حالا با توجه به این موضوع تاکید دارند که دولت ها به مردم پاسخگو باشند، پاسخگویی دولت آقای رئیسی به مردم چگونه خواهد بود؟
متاسفانه بچه های انقلاب در بحث پاسخ گویی حتی جایی که کار درست و حسابی انجام داده اند ضعیف هستند.
یعنی اگر دفاع مقدس الان اتفاق بیفتد به مراتب بیش از آنکه در آن زمان مستندات آماده شد و در اختیار مردم قرار گرفته که بدانند چه اتفاق رخ می دهد حتما از ساز و کارهایی مثل صدا و سیما، ظرفیت هایی مثل فضای مجازی ، تریبون هایی که در اختیار آقایون هست استفاده میکنند و استفاده خواهند کرد .
بنده معتقد هستم در این مدت کوتاهی که ایشان در آستان قدس رضوی بوده اند دامنه اتفاقات و کارهایی که انجام داده اند به گوش ما و شما رسیده – با توجه به فاصله مسافتی که تا آستان قدس وجود دارد- همینکه رسیده، معلوم است بنا دارند پوشش بدهند خدماتشان را، آنچه که انجام می دهند به گوش دیگران برسد که باعث دلگرمی مردم شود که بدانند رئیس جمهورشان دارد کار انجام می دهد.

از طرف مردم هم باید ساز و کارهای رسمی را فعال کنیم.
فرضا دیوان عدالت اداریمان ، سازمان بازرسی اینها نهادهایی هستند که بنده به خاطر دارم زمانی که آقای رئیسی رئیس سازمان بازرسی کل کشور بوده اند.ایشان مظلومانه در یک برنامه تلوزیونی اعلام کردند که مردم ما برای شما حقوق میگیریم، میزان شکایت رسیده شده از سیستم اداری به ما تقریبا نزدیک به صفر است.
باید حتما این فضا معرفی شود که مردم بدانند جایی دارند که مطالباتشان طرح میشود و مورد پیگیری قرار می گیرد.
سازمان بازرسی بهترین نهاد دیوان عدالت اداری است مجموعه های دقیقی هستند که گاهی از طریق نمایندگان مجلس،گاهی از طریق خود ملت به صورت مستقیم میشود ورود پیدا کرد و دولت و مجوعه حاکمیت را رصد کرد.
این مشکل را انتقال دادند و از آنها خواستار پاسخ بودند.
اگر دولت دولت مردم نباشد با مجوزهایی که به مردم می دهد، اتحادیه های مختلف، اصناف اینها میتوانند در قالب شبه حزب تشکیل شوند و بتوانند مطالبه کنند از مردم. بنده این را در آقای رئیسی میبینم که بتوانند مجوز همچنین کارهایی را دهند.
که مردم بتوانند مطالبتاشان را در قالب اصناف و اتحادیه از دولت خواسته باشند.
اتحادیه کارگری و… اینها بتوانند مطالبه گر باشند از سمت مردمو حتی NJO های مردمی که دارند تشکیل شوند و اینها توانسته باشند به نمایندگی از بخشی از مردم حداقل مطالبه کنند.
هزینه های تبلیغاتی ستاد آقای رئیسی در شهرستان دزفول و کشور از کجا تامین می شود؟
کاملا کمک های مردمی بوده اند، که در حال حاضر یک ریال از این کمک های مردمی هم وجود ندارد.
در کشور هم این وضعیت بدتر است.
یعنی آقای رئیسی و یا افرادی که با ایشان هستند از خودشان هزینه ای پرداخت نکرده اند؟
آقای رئیسی رسما اعلام کرده اند که هیچ پولی ندارند. تنها چیزی که دارم یک خانه است که مگر آن را بفروشم و تبلیغ کنم.
که با فروش خانه با هم همین اتفاقی میفتند که الان هست. اتفاق بزرگی نمیفتند.
چون طبق براوردی که شده و آنچه در ستادها طرفدارنشان توانسته اند برایشان جمع آوری شود طوری بوده که اگر تقسیم شود ۱۵ میلیون به هر استان می رسد.
یعنی برای استان خوزستان که ۲۸ شهر دارد. این مبلغ را تقسیم کنیم. مبلغ سهم هر شهر مشخص چقدر می شود.
الان ۷ شهر زیر مجموعه ستاد بنده هستند و بیش از ۶۰-۷۰ روستا. بنده به هر کدام چه مبلغی بدهم که کارشان انجام شود.
آیا اگر از دوستانشان بخواهند نفری ۵ یا ۱۰ هزار تومان کمک بگیرند بیش تر از این نخواهد بود؟
اگر به این نتیجه برسید که کاندیدایی از کاندیدای شما اصلح تر است، آیا رای خود را تغییر می دهید یا خیر؟
اگر کسی تشخیص بدهد کاندیدایی اصلح تر است و رای خودش را تغییر ندهد خیانت کرده است.
در مبانی روایی هم این را داریم که: اگر کسی بداند که شخصی بهتر از اوست، و او جایش را بگیرد به خدا و رسول خدا خیانت کرده است.
و ما هم اگر بدانیم که شخصی با موقعیت اصلح موقعیتش دارد فدا می شود و صالحی جایش را میگیرد و ترویجش نکنیم و کمکش نکنیم این کار به شکلی خیانت محسوب می شود.
نظر شما در مورد کاندیدای پوششی چیست؟
کاندیدای پوششی تقریبا در جمهوری اسلامی دارد رسم می شود. فی نفسه بد نیست، برای رؤسای جمهوری که ضعیف هستند و نتوانند به تنهای مواضع خودشان را بیان کنند و کسی را بیاورند که پوشش دهد برایشان، فرصت خوبیست. اگر کسی اقتدار لازم را داشته باشد نیاز به کاندیدای پوششی ندارد.

آقای قالیباف کاندیدای پوششی نیست؟
آقای قالیباف صد در صد کاندیدای پوششی نیست.
آقای قالیباف و آقای رئیسی به عنوان دو کاندیدای رسمی در دوره حضور دارند. رصد آراء مردمی اگر نشان بدهد هر کدام در صدر هستند حتما شخص دوم کنار خواهد رفت. این پوشش نیست.
کاندیدای پوششی یعنی شخصی بیاید و تا دقیقه آخر صحبت کند و بعد به نفع فلان کاندیدا کنار می رود. ما به دنبال رصد آراء خواهیم بود. هر کدام که بالاتر است می ماند.(آقای رئیسی یا آقای قالیباف)
پوششی از قبل کنار رفته است. اما الان هیچ کدام از این عزیزان کنار نمی رود.
آنچه که جَمنا اعلام می کند این است که آقای رئیسی امضا کرده اند که کنار نمی روند. اما هنوز خبری رسمی از خودشان اعلام نشده است.

راجع به برنامه های ستادهای موجودتوضیح دهید؟
یک ستاد مرکزی در دزفول.
۷ ستاد در شهرهای اطراف
در چهار بخش مسئولیت ستاد داریم که شهرهای اقماری دزفول زیر نظر ما فعالیت میکنند.
فعالیت ها از روز گذشته در ستادهای مختلف شروع شده اند.
در دزفول هم ستادهای مردمی شکل گرفته اند                                                                                                                                                ستاد دانشجویان و جوانان فعال شده است
ستاد بانوان نیز فعال شده است. ۴ ستاد در نقاط مختلف شهر که عصر ها مشغول به فعالیت هستند.
به زودی نهضت سخنرانی اتفاق خواهد افتاد و در سه سطح کشوری، استانی و شهرستانی انشاءالله سخنرانی به نقاط مختلف برای تبیین دیدگاه کسی که قرار است در جایگاه وضعیت فعلی قرار بگیرد اتفاق خواهد افتاد.

در آخر اینکه:

آنچه در این برهه از زمان مهم است دعوت مردم برای شرکت در انتخابات بسیار بسیار حساس است و حتما باید این اتفاق بیفتد، علاوه بر اینکه در بحث کاندیدای مطلوب خودمان داریم کار انجام می دهیم حتما برای شرکت آحاد مردم در انتخابات باید دقت کنیم چون انتخابات و میزان شرکت مردم برند جمهوری اسلامی محسوب می شود. جمهوری اسلامی برای اینکه جایگاه خودش را در نظامات بین المللی به اثبات رسانده باشد حضور حداکثری مردم را میخواهد، پشتوانه دلگرم کننه ای است.
که دشمن برای آنکه نوع مواضعش را تنظیم کند سر مشارکت مردم هم حتما حساب باز خواهد کرد. که آیا مردم پای نظام هستند یا خیر.
لذا دعوت مردم برای دفاع از ساحت نظام یک امر ضروری و واجب است به تعبیر امام نه اینکه واجب است.
کوتاهی و مسامحه در ترویج شرکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری و امثالهم از ناحیه مراجع تقلید ، علما ، مسئولین و مردم چه بسا در رأس گناهان کبیره باشد.

امام خمینی (ره):
وصیت من به ملت شریف آن است که در تمام انتخابات چه انتخاب رئیس جمهور چه انتخاب مجلس شورای اسلامی و چه انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر در صحنه باشند و اشخاصی که انتخاب می کنند روی روابطی باشد که اعتبار می شود.
مثلا در انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر توجه کنند که اگر مسامحه نمایند و خبرگان را روی موازین شرعیه و قانونی انتخاب نکنند چه بسا خسارتی که به اسلام و کشور وارد می شود جبران پذیر نباشد و در این صورت همه در پیشگاه خداوند متعال مسئول می باشند از این قرار عدم دخالت ملت از مراجع و علمای بزرگ تا طبقه بازاری و کشاورز و کارگر و کارمند، همه و همه مسئول سرنوشت کشور و اسلام می باشند چه در نسل حاضر و چه در نسل های آتی.
و چه بسا که در بعضی مقاطع عدم حضور و مسامحه گناهی باشد که در راس گناهان کبیره است.

 

لینک کوتاه: http://bidardez.ir/?p=512

true
true
false
true
  1. GuestAssen

    guest test post
    bbcode
    html
    http://gdhyuei23kol.com/ simple

  2. ScottFroli
  3. GuestAssen

    guest test post
    bbcode
    html
    http://gdhyuei23kol2.com/ simple

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد